NOTÍCIES
ANCEI | Tributació del Bitcoin a Andorra – fiscalitat de les criptomonedes
Des de l’any 2003, a ANCEI Consultoria Estratègica Internacional, hem estat treballant fins a consolidar-nos com una de les principals consultories del país en l’àmbit de l’assessorament estratègic i referent per aquelles empreses que tenen o volen tenir un component internacional.
ANCEI, Consultoria, Andorra, Assessorament, internacionalización, internacionalització, Ancei, asesoramiento empresas, consultoría fiscal, contabilidad, Escaldes, asesores fiscales, consultor financiero, consultores financieros
18864
post-template-default,single,single-post,postid-18864,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Tributació del Bitcoin a Andorra – fiscalitat de les criptomonedes

21 des. Tributació del Bitcoin a Andorra – fiscalitat de les criptomonedes

Aquests dies està sent notícia el màxim històric al que ha arribat la cotització del Bitcoin, i això comporta que els seus inversors es plantegin quina seria la fiscalitat a la que estaria sotmesa una possible plusvàlua derivada de la venda de les seves posicions en la criptomoneda.

Tal i com ja vam comentar en el nostre post “La criptomoneda: soluciones en Andorra”, el Principat d’Andorra és una bona alternativa per aquells inversors en Bitcoin, o en criptomònades en general, gràcies a un sistema fiscal molt competitiu.

En aquest sentit, Andorra segueix sense tenir impost sobre el patrimoni, fet pel qual la tinença de criptomonedes no està gravada.

D’altra banda, les plusvàlues derivades de la venda de criptomonedes estan sotmeses a un tipus impositiu màxim del 10%, tant si el titular de la inversió és una persona física com si és una societat.

No hi ha dubte que, amb una cotització del Bitcoin en màxims històrics, Andorra és una alternativa a tenir en compte per aquells inversors en criptomonedes que desitgin estar sotmesos a una fiscalitat no gaire alta, clara i estable.

Estem a la seva disposició per ajudar-lo a fer un canvi de residència fiscal real i efectiva, de manera que pugui fer una sortida ordenada del seu país d’origen i una arribada a Andorra complint amb totes les obligacions pertinents.