NOTÍCIES
ANCEI | Inici Ancei
Des de l’any 2003, a ANCEI Consultoria Estratègica Internacional, hem estat treballant fins a consolidar-nos com una de les principals consultories del país en l’àmbit de l’assessorament estratègic i referent per aquelles empreses que tenen o volen tenir un component internacional.
ANCEI, Consultoria, Andorra, Assessorament, internacionalización, internacionalització, Ancei, asesoramiento empresas, consultoría fiscal, contabilidad, Escaldes, asesores fiscales, consultor financiero, consultores financieros
16775
page-template-default,page,page-id-16775,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Inici Ancei

ACTITUD I APTITUD PROACTIVES DAVANT DELS REPTES DELS CLIENTS

Des de l’obertura econòmica del Principat d’Andorra, un dels nostres objectius és ajudar en tot el necessari a aquelles empreses i persones que escullin el nostre país com a seu per establir-se i consolidar de forma fructífera la seva presència.

ANCEI Els Nostres Serveis

Ajuda a la implantació d’empreses i persones a Andorra · Ajuda en la internacionalització d’empreses · Anàlisi de projectes de capital risc · Auditoria · Assessorament comptable i fiscal · Tramitació de residències i constitució de societats.

Equip

Des del naixement d’ANCEI, hem treballat per consolidar un equip que tingués dues característiques bàsiques: actitud i aptitud.

Andorra

Andorra, és un estat independent amb una extensió de 468 km² i més de mil anys d’història, situat al sud-oest d’Europa, entre Espanya i França.

Informació personalitzada
ANCEI serveis epreses

DESCOBREIX PERQUÈ ANDORRA
ÉS UN PAÍS CLAU PER EMPRESES I PERSONES