NOTÍCIES
ANCEI | Serveis
Des de l’any 2003, a ANCEI Consultoria Estratègica Internacional, hem estat treballant fins a consolidar-nos com una de les principals consultories del país en l’àmbit de l’assessorament estratègic i referent per aquelles empreses que tenen o volen tenir un component internacional.
ANCEI, Consultoria, Andorra, Assessorament, internacionalización, internacionalització, Ancei, asesoramiento empresas, consultoría fiscal, contabilidad, Escaldes, asesores fiscales, consultor financiero, consultores financieros
16200
page-template-default,page,page-id-16200,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

SERVEIS

Considerem que el nostre valor principal és tenir una actitud proactiva davant de les necessitats dels nostres clients. La millora permanent, la constància i una gran dosi de creativitat han acabat forjant un grup de treball que pot respondre a gran nombre de requeriments d’aquelles empreses o persones que afrontin un procés d’internacionalització o, simplement, vulguin millorar la seva situació actual.

Cada necessitat requereix una resposta a la vostra mida.

Consultoria estratègica internacional

Per ANCEI cada persona que ens visita és un projecte diferent. Busquem la solució global més adequada, valorant la situació geogràfica i personal dels clients. La nostra experiència ens impulsa a tenir un esperit crític i una actitud creativa per garantir una resposta òptima a la complexitat de cada demanda.

Implantació de societats a Andorra

Amb l’obertura econòmica, el país està obrint-se a l’inversor estranger i permetent la implementació de projectes empresarials a Andorra. Ja és possible que un inversor, no resident a Andorra, pugui posseir el 100% d’una societat andorrana i immobles al país i en pugui ser administrador. La combinació de l’obertura econòmica amb la baixa tributació que les societats i els residents andorrans tenen, crea una situació idònia per constituir societats i iniciar nous negocis al país.

Residències

Andorra és un país de gran seguretat, un sistema sanitari de qualitat, sistemes educatius internacionals, una plaça financera de referència, amb infraestructures modernes i un alt nivell de vida.

Si vols obtenir la residència, t’ajudem en tot el procés de tramitació de la residència i d’establiment a Andorra.

Projectes internacionals

La nostra reconeguda experiència a un gran nombre de jurisdiccions europees, americanes i asiàtiques, conjuntament amb una important xarxa de despatxos locals amb els quals col·laborem de forma estreta, ens permet oferir-te nous mercats i oportunitats de negoci.

L’expansió internacional és la gran sortida per la majoria de les pimes. Realitzant una estratègia tan a nivell legal com fiscal permetrà una millor competitivitat i obtenir els objectius que pretens a l’hora d’internacionalitzar-te.

Sense cap compromís, vine a comentar-nos els teus projectes!

Assessorament fiscal

Des d’ANCEI oferim un assessorament especialitzat i professional en matèria d’impostos, tant d’empreses com de persones físiques. Per això, els professionals que conformen aquesta àrea, advocats i economistes amb una carrera internacional de gran recorregut, compten amb una sòlida i constant formació que els permet oferir solucions als clients.

Assessorament legal i mercantil

Des de l’anàlisi de viabilitat de projectes empresarials a la recerca de projectes interessants per aquells inversors que volen entrar en el món del capital risc d’una forma tutelada, la nostra independència ens ha portat a poder col·laborar amb els millors professionals de cada sector i país.

Projectes empresarials

Des de l’anàlisi de viabilitat de projectes empresarials a la recerca de projectes interessants per aquells inversors que volen entrar en el món del capital risc d’una forma tutelada, la nostra independència ens ha portat a poder col·laborar amb els millors professionals de cada sector i país.

Ens hem especialitzant en projectes d’innovació i d’emprenedoria i també en l’assessorament estratègic a inversors privats (Business Angels).

Family office

ANCEI disposa d’una llarga trajectòria en el desenvolupament de serveis per a empreses familiars i per als seus propietaris. El conjunt de professionals d’ANCEI tenen una sòlida formació jurídica, fiscal i econòmica en empreses familiars.