NOTÍCIES
ANCEI | SERVEIS DE REESTRUCTURACIÓ EMPRESARIAL PER A FER FRONT LA CRISI CAUSADA PER LA COVID-19
Des de l’any 2003, a ANCEI Consultoria Estratègica Internacional, hem estat treballant fins a consolidar-nos com una de les principals consultories del país en l’àmbit de l’assessorament estratègic i referent per aquelles empreses que tenen o volen tenir un component internacional.
ANCEI, Consultoria, Andorra, Assessorament, internacionalización, internacionalització, Ancei, asesoramiento empresas, consultoría fiscal, contabilidad, Escaldes, asesores fiscales, consultor financiero, consultores financieros
18838
post-template-default,single,single-post,postid-18838,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

SERVEIS DE REESTRUCTURACIÓ EMPRESARIAL PER A FER FRONT LA CRISI CAUSADA PER LA COVID-19

27 maig SERVEIS DE REESTRUCTURACIÓ EMPRESARIAL PER A FER FRONT LA CRISI CAUSADA PER LA COVID-19

Ajudem a la supervivència de les organitzacions per a sortir més forts de la crisi

La situació que vivim a bona part del món com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, ens porta a que haurem de ser capaços de gestionar la delicadíssima situació econòmica en la que es trobaran moltes empreses i autònoms.

Davant d’aquesta situació, l’equip d’ANCEI Consultoria Estratègica Internacional proposa una sèrie de mesures per a facilitar a empreses i autònoms la sortida d’aquesta crisi. Entre d’altres, us ajudem en:

  • l’obtenció de finançament,
  • la reducció de despeses,
  • la variabilització de costos fixes a través de l’externalització de serveis,
  • la millora de l’eficiència interna,
  • l’ampliació de l’oferta de serveis i productes,
  • l’expansió i accés a nous mercats,
  • la transformació digital.

Ajudem als nostres clients a analitzar la situació mitjançant un diagnòstic acurat que permeti saber la causa de les seves dificultats i així poder establir un pla precís d’intervenció enfocat a assegurar la supervivència de l’organització.

Ara més que mai, és molt important conèixer les claus per a gestionar de forma efectiva la liquiditat de les organitzacions en escenaris de crisi, de manera que puguin afrontar amb relativa comoditat situacions d’aturada econòmica com l’actual.

Donem el suport necessari per a fer la reestructuració empresarial que permeti aconseguir la viabilitat del projecte de negoci a llarg termini, desenvolupant un pla estratègic d’impuls i millora completament ajustat a les seves necessitats.

Us acompanyem per a superar aquest gran repte.