NOTÍCIES
ANCEI | NOVES SUBVENCIONS PER A EMPRESES ANDORRANES
Des de l’any 2003, a ANCEI Consultoria Estratègica Internacional, hem estat treballant fins a consolidar-nos com una de les principals consultories del país en l’àmbit de l’assessorament estratègic i referent per aquelles empreses que tenen o volen tenir un component internacional.
ANCEI, Consultoria, Andorra, Assessorament, internacionalización, internacionalització, Ancei, asesoramiento empresas, consultoría fiscal, contabilidad, Escaldes, asesores fiscales, consultor financiero, consultores financieros
18421
post-template-default,single,single-post,postid-18421,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

NOVES SUBVENCIONS PER A EMPRESES ANDORRANES

03 oct. NOVES SUBVENCIONS PER A EMPRESES ANDORRANES

La setmana passada es va publicar un programa de subvencions destinades a empreses andorranes promogudes per Actua (agència de promoció econòmica d’Andorra) per a la millora de la competitivitat dels negocis andorrans. L’import de la subvenció és d’un màxim de 6.000€ per beneficiari i d’un màxim del 80% del cost dels serveis contractats. El cobrament el percep directament el proveïdor dels serveis que ha de ser andorrà.

Les línies de subvencions són: la innovació, la internacionalització i la optimització de processos empresarial.

En particular, els serveis que es subvencionen són els següents:

1. En matèria d’innovació:

 • Estudis especialitzats sobre noves línies de negoci: anàlisi sobre la viabilitat econòmica i de mercat d’introduir o redissenyar una nova línia de negoci.
 • Recerca tecnològica / Cerca de tecnologia: subcontractació de la recerca de nous productes, subproductes, serveis o matèries primeres que tinguin per objecte la millora de la producció de béns o de la prestació de serveis per incorporar-los a l’empresa.
 • Incorporació de noves tecnologies: implementació d’activitats el resultat de les quals sigui un avenç tecnològic en l’obtenció de nous productes o processos de producció o una millora substancial dels ja existents.

 

2. En matèria d’internacionalització:

 • Diagnosi del potencial d’internacionalització: anàlisi sobre la viabilitat econòmica d’una possible internacionalització que inclou: (i) l’estudi sobre els possibles mercats per als productes/serveis i l’estimació del mercat potencial, (ii) el càlcul de les principals ràtios econòmiques, i (iii) conclusions sobre la capacitat d’internacionalització.
 • Plans de promoció internacional que incloguin, com a mínim, dos o més dels serveis següents: (i) selecció de producte/servei, (ii) preselecció de països, (iii) selecció de països, (iv) selecció de canal de distribució, i (v) llista de clients potencials.
 • Assessorament en transaccions comercials internacionals.
 • Disseny i posicionament web orientat a mercats internacionals: aquest servei pot incloure la planificació, el disseny gràfic, d’interfície i d’experiència d’usuari i la implementació de llocs web orientats a mercats internacionals, l’optimització de motors de cerca, l’assessorament en el disseny d’una jerarquia de continguts, així com qualsevol altra acció que augmenti l’eficiència del lloc web. L’orientació a mercats internacionals requereix que el lloc web estigui en més d’un idioma.
 • Màrqueting digital orientat a mercats internacionals, incloent-hi el posicionament en xarxes socials: aquest servei inclou l’assessorament i la promoció de llocs web o xarxes socials als cercadors mitjançant l’ús d’anuncis de pagament.
 • Assessorament i acompanyament per a la participació en fires internacionals relacionades amb l’activitat de l’empresa.
 • Serveis de disseny i muntatge d’estands en fires internacionals relacionades amb l’activitat de l’empresa.
 • Contractació d’espais en fires internacionals relacionades amb l’activitat de l’empresa.

 

3. En matèria d’optimització empresarial:

 • Recerca de recursos humans especialitzats en innovació, internacionalització i/o optimització de processos empresarials, a través d’empreses especialitzades en la selecció de personal.
 • Subcontractació de les figures d’“export manager” o “innovation manager”.
 • Serveis de reestructuració de personal orientats a millorar la competitivitat, sempre que no hi hagi cap disminució del nombre de treballadors.
 • Disseny i posicionament web orientat al comerç electrònic: aquest servei pot incloure la planificació, el disseny gràfic, d’interfície i d’experiència d’usuari i la implementació de llocs web orientats al comerç electrònic, l’optimització de motors de cerca, l’assessorament en el disseny d’una jerarquia de continguts, així com qualsevol altra acció que augmenti l’eficiència del lloc web. L’orientació al comerç electrònic requereix que el lloc web permeti la compra en línia dels productes o serveis de l’empresa.
 • Serveis destinats a implementar l’operativa necessària per vendre els productes i serveis de l’empresa a través de canals electrònics.
 • Sistemes de gestió de l’activitat empresarial: sistemes informàtics i digitals que permeten una optimització de la gestió de l’activitat de l’empresa, incloent-hi programes informàtics i aplicacions.
 • Serveis d’assessorament per obtenir certificacions voluntàries ISO.

 

Si vols que t’ajudem a sol·licitar-la o tens dubtes, no dubtis en CONTACTAR-NOS!