NOTÍCIES
ANCEI | Nou Registre de Beneficiaris Efectius
Des de l’any 2003, a ANCEI Consultoria Estratègica Internacional, hem estat treballant fins a consolidar-nos com una de les principals consultories del país en l’àmbit de l’assessorament estratègic i referent per aquelles empreses que tenen o volen tenir un component internacional.
ANCEI, Consultoria, Andorra, Assessorament, internacionalización, internacionalització, Ancei, asesoramiento empresas, consultoría fiscal, contabilidad, Escaldes, asesores fiscales, consultor financiero, consultores financieros
18357
post-template-default,single,single-post,postid-18357,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Nou Registre de Beneficiaris Efectius

10 set. Nou Registre de Beneficiaris Efectius

Avui s’ha publicat un nou reglament d’enregistrament de beneficiaris efectius d’entitats andorranes. Fins ara s’inscrivien els socis al Registre Mercantil, però a partir d’ara també haurem d’inscriure els beneficiaris efectius de les societats, sucursals, fundacions i associacions andorranes.

Per a futures creacions de societats i modificacions d’estructures, tindrem 15 dies per a la inscripció (ampliat a 2 mesos si no es necessita escriptura andorrana).

Les societats andorranes ja constituïdes tindran de termini per inscriure els beneficiaris efectius fins al 31 de desembre de 2018.

Si vols que t’ajudem a regularitzar la situació, contacta’ns! T’explicarem tot el que necessites i t’ajudarem en el procés.