NOTÍCIES
ANCEI | Nota legal
Des de l’any 2003, a ANCEI Consultoria Estratègica Internacional, hem estat treballant fins a consolidar-nos com una de les principals consultories del país en l’àmbit de l’assessorament estratègic i referent per aquelles empreses que tenen o volen tenir un component internacional.
ANCEI, Consultoria, Andorra, Assessorament, internacionalización, internacionalització, Ancei, asesoramiento empresas, consultoría fiscal, contabilidad, Escaldes, asesores fiscales, consultor financiero, consultores financieros
17210
page-template-default,page,page-id-17210,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Nota legal

NOTA LEGAL

En conformitat amb la llei 15/2003 del 18 de desembre, qualificada sobre la protecció de dades personals, ANCEI CONSULTORIA ESTRATÈGICA INTERNACIONAL l’informa que les dades que Vostè ens ha facilitat seran incloses en una base de dades, de la que la titularitat i responsabilitat correspon a ANCEI CONSULTORIA ESTRATÈGICA INTERNACIONAL, que prendrà les mesures necessàries per a garantir la seva seguretat i confidencialitat.

 

En qualsevol moment podrà exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i, en si s’escau, manifestar el seu desig de NO rebre cap tipus de publicitat. Per a fer-ho, pot:

• enviar una comunicació escrita a ANCEI CONSULTORIA ESTRATÈGICA INTERNACIONAL, Edifici Centre Júlia, Av. Carlemany 115, 5a, AD700 Escaldes – Engordany, Principat d’Andorra adjuntant una fotocòpia del seu DNI o document identificatiu substitutori.

• o enviar un correu electrònic a ancei@ancei.com amb l’assumpte LQPD i indicant en el missatge el seu nom i cognoms, juntament amb el text “No desitjo rebre publicitat d’ ANCEI CONSULTORIA ESTRATÈGICA INTERNACIONAL ni de qualsevol empresa vinculada a aquesta”.