NOTÍCIES
ANCEI | Informació COVID-19 Andorra. Newsletter 2
Des de l’any 2003, a ANCEI Consultoria Estratègica Internacional, hem estat treballant fins a consolidar-nos com una de les principals consultories del país en l’àmbit de l’assessorament estratègic i referent per aquelles empreses que tenen o volen tenir un component internacional.
ANCEI, Consultoria, Andorra, Assessorament, internacionalización, internacionalització, Ancei, asesoramiento empresas, consultoría fiscal, contabilidad, Escaldes, asesores fiscales, consultor financiero, consultores financieros
18617
post-template-default,single,single-post,postid-18617,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Informació COVID-19 Andorra. Newsletter 2

18 març Informació COVID-19 Andorra. Newsletter 2

Newsletter COVID-19. Número 2

Escaldes-Engordany, 17 de març de 2020

A causa de l’establiment de les mesures excepcionals addicionals per a pal·liar la situació d’emergència sanitària causada pel Coronavirus, el Govern d’Andorra vol prendre una sèrie d’accions de suport que seran recollides en una Llei Òmnibus.

D’altra banda, la parapública FEDA, així com les distribuïdores d’electricitat del país, facilitaran, a totes les empreses i treballadors autònoms que ho necessitin, fer els pagaments de les factures de l’electricitat amb un ajornament a sis mesos sense interessos. A aquesta mesura de suport s’hi podrà accedir a partir d’ara i fins al final de la crisi del Coronavirus.

A aquesta iniciativa s’hi ha afegit Andorra Telecom, i també es permetrà a les empreses i autònoms que ho necessitin ajornar durant sis mesos i sense interessos el pagament de la factura de telecomunicacions, i es podrà sol·licitar a les factures d’aquest mateix mes fins que es doni per tancada la crisi del Coronavirus.

Tanmateix, durant aquests dies s’han anat mencionant una sèrie de mesures de suport com són:

  • La concessió de línies de crèdits tous.
  • Ajornament i fraccionament dels impostos.
  • La revisió de la cotització a la baixa de la CASS per part dels autònoms.
  • Flexibilitzar els pagaments de lloguers i hipoteques dels locals comercials.

 

Una llei de mesures urgents associades a aquesta situació excepcional recollirà les mesures econòmiques i socials que van estar debatint, ahir dia 16 de març, els representants de la patronal i els sindicats del país.

Des d’Ancei ens mantenim atents a qualsevol actualització que es produeixi i ens oferim a proporcionar ajuda als nostres clients per a efectuar qualsevol dels tràmits anteriors en nom dels nostres clients.

Restem a la vostra sincera disposició,

Cordialment

 

Jaume Torres Segura

Soci d’ANCEI