NOTÍCIES
ANCEI | Col·laboracions
Des de l’any 2003, a ANCEI Consultoria Estratègica Internacional, hem estat treballant fins a consolidar-nos com una de les principals consultories del país en l’àmbit de l’assessorament estratègic i referent per aquelles empreses que tenen o volen tenir un component internacional.
ANCEI, Consultoria, Andorra, Assessorament, internacionalización, internacionalització, Ancei, asesoramiento empresas, consultoría fiscal, contabilidad, Escaldes, asesores fiscales, consultor financiero, consultores financieros
17028
page-template-default,page,page-id-17028,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Col·laboracions

COL·LABORACIONS

Diferents empreses i organismes que col·laboren amb ANCEI.

AFISA

En ANCEI som fundadors i promotors de l’Associació d’Assessors Fiscals d’Andorra, que ha estat creada amb la finalitat de reunir els professionals especialitzats en fiscalitat que es dediquen a l’assessorament tributari, ja sigui per compte propi o alié.

IBFD

El International Bureau of Fiscal Documentation o IBFD (Oficina Internacional de Documentació Fiscal) és una reconeguda fundació independent i sense ànim de lucre que té com a objectiu principal el promoure i difondre al més alt nivell l’estudi de la tributació internacional. ANCEI col·labora aportant articles.

ANDORRA TAX LAW

Eina de consulta de la legislació fiscal andorrana i articles d’interès i anàlisi relacionats (LLei de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF), Impost sobre Successions a residents andorrans, etc.).