NOTÍCIES
ANCEI | British College of Andorra
Des de l’any 2003, a ANCEI Consultoria Estratègica Internacional, hem estat treballant fins a consolidar-nos com una de les principals consultories del país en l’àmbit de l’assessorament estratègic i referent per aquelles empreses que tenen o volen tenir un component internacional.
ANCEI, Consultoria, Andorra, Assessorament, internacionalización, internacionalització, Ancei, asesoramiento empresas, consultoría fiscal, contabilidad, Escaldes, asesores fiscales, consultor financiero, consultores financieros
18209
page-template-default,page,page-id-18209,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

British College of Andorra

El BRITISH COLLEGE OF ANDORRA, ja és una realitat!

 

La creació d’una escola britànica a Andorra, amb estudis reconeguts i homologats tant per les autoritats andorranes com britàniques i emprant com a llengua vehicular l’anglès, serà una realitat aquest 2018.

 

El British College of Andorra, obrirà les seves portes el proper mes de setembre amb alumnes d’entre 3 i 11 anys. A partir d’aquest primer any, les etapes educatives creixeran fins arribar a l’accés universitari.

 

El Pla d’Estudis del col·legi, impartit per professors nadius anglesos,  és basarà en l’últim currículum nacional d’Anglaterra i Gal·les i inclourà les assignatures específiques que el Ministeri d’Educació del Govern d’Andorra preveu.

 

Els alumnes del British College of Andorra, tindran la possibilitat d’accedir a altres col·legis britànics, universitats públiques i privades d’Espanya, Regne Unit i Estats Units, així com a totes les escoles i a la Universitat d’Andorra.

 

El proper dia 19 de març a 19:30h esta previst fer una jornada informativa a l’Arthotel. Us hi esperem!

 

Per més notícies podeu entrar a la nostra pàgina web.