NOTÍCIES
ANCEI | ANDORRA I XIPRE SIGNEN UN CONVENI PER EVITAR LA DOBLE IMPOSICIÓ
Des de l’any 2003, a ANCEI Consultoria Estratègica Internacional, hem estat treballant fins a consolidar-nos com una de les principals consultories del país en l’àmbit de l’assessorament estratègic i referent per aquelles empreses que tenen o volen tenir un component internacional.
ANCEI, Consultoria, Andorra, Assessorament, internacionalización, internacionalització, Ancei, asesoramiento empresas, consultoría fiscal, contabilidad, Escaldes, asesores fiscales, consultor financiero, consultores financieros
18272
post-template-default,single,single-post,postid-18272,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ANDORRA I XIPRE SIGNEN UN CONVENI PER EVITAR LA DOBLE IMPOSICIÓ

22 maig ANDORRA I XIPRE SIGNEN UN CONVENI PER EVITAR LA DOBLE IMPOSICIÓ

Xipre i Andorra han signat el Conveni de Doble Imposició (CDI) durant  la 128a sessió dels Ministres d’Exteriors del Consell d’Europa.

Aquest és el vuitè CDI que Andorra signa. Actualment ja estan en vigor els CDIs amb: Espanya, França, Portugal, Liechtenstein, Luxemburg, Malta i Emirats Àrabs Units.

Segons l’anunci realitzat, el text acordat entre les dues jurisdiccions contribuirà a desenvolupar encara més la relació econòmica i millorar la cooperació en matèria tributària entre la República de Xipre i el Principat d’Andorra, ja que Andorra és una de les poques jurisdiccions europees amb les que Xipre no tenia CDI.

Actualment, Andorra i Xipre tenen normativa interna on la distribució de dividends tributa al 0%, així que ambdós països són una bona alternativa d’inversió per a socis estrangers.

Qualsevol dubte, contacta’ns!